Header AD

Ads

McAfee AntiVirus Plus 2019 [for PC]

McAfee AntiVirus Plus 2019 [for PC]



       




Artık devrim niteliğindeki Active Protection teknolojisi ile kullanılabilen McAfee AntiVirus Plus , hızlandırılmış performansla temel PC güvenliği sunar ve virüslerden, casus yazılımlardan ve bilgisayar korsanlarından korunmanıza yardımcı olur. Özellikleri arasında virüsten koruma, güvenlik duvarı, gizlilik koruması, PC optimizasyonu, web koruması ve WiFi ağ monitörü bulunur. Şimdi sahip ol!

Neler Dahil?

Ödüllü Anti-Virüs Koruması

  • En gelişmiş anti-malware korumasıyla Truva atlarından, virüslerden, casus yazılımlardan, rootkit'lerden ve daha pek çok şeyden korun
  • Bilgisayarınızın zarar görmesini önlemek için virüsleri ve zararlı yazılımları algılar, karantinaya alır ve engeller
  • Sıfır günlük tehditleri ve botnet'leri uzak tutun; McAfee Active Protection ™ ve Global Threat Intelligence teknolojisi sizi korudu

Gizlilik ve PC Optimizasyon Araçları

  • Bilgisayarınızdaki sürümü Güvenlik Açığı Tarayıcısı kullanarak veritabanımıza göre kontrol ederek güncelleme ihtiyacı duyan yazılımı belirler
  • McAfee® QuickClean ™ ile bilgisayarınızı yavaşlatan gereksiz çerezleri ve geçici internet dosyalarını siler
  • McAfee® Shredder ™ ile vergi belgeleri gibi hassas dosyaları güvenle imha edin



Wi-Fi Koruması

  • İki Yönlü Güvenlik Duvarı sistemi, şüpheli sunuculara ve bilinen Botnet'lere bağlanmaya çalışırken bilgisayarınızın içindeki ve dışındaki trafiği izler ve durdurur

web koruma

  • Tıkladığınız şey hakkında daha akıllı kararlar almanıza yardımcı olur ve sizi kötü amaçlı indirmelerden korur

Ağ yöneticisi

  • Evinizde olmasanız bile ev Wi-Fi ağınızı izleyin
  • Bilinmeyen cihazların Wi-Fi'nize erişmesini engelleyin
  • Başkalarının internet kullanımınızı gizlice dinlemesini önler
McAfee AntiVirus Plus 2019 [for PC] McAfee AntiVirus Plus 2019 [for PC] Reviewed by Anonim.TR on 08:30 Rating: 5

1 yorum

  1. McAfee, virüsten koruma ve kötü amaçlı yazılımlara karşı koruma işinde büyük bir addır. Bilgisayarınızı kötü amaçlı yazılımlardan ve bozuk web sitelerinden korumak için basit ama güvenilir bir yaklaşım geliştirdiler. Test ettiğim herhangi bir virüsten koruma yazılımında olduğu gibi, son bir uygulamalı test tutkunu vermeden önce en sevdiğim ICSA Laboratuarları olan bir kaç kriterden geçirdim.

    İşte ne öğrendim.

    Bir Bakışta

    McAfee AntiVirus Plus, üç aşamalı bir koruma planı kullanır. Yeni dosyaları bilinen bulaşıcı ajanla karşılaştıran dijital bir imza eşleştirme motoru vardır. Sonra bilinmeyen yazılımın davranışsal izlenmesi var. Son ve en yenilikçi katman, yeni tehditleri tanımlamak ve kötü amaçlı yazılım veritabanını güncellemek için McAfee çalıştıran milyonlarca bilgisayarı kullanan McAfee Global Threat Intelligence ağıdır.

    Artıları

    Basit ve Pratik Kullanıcı Arabirimi

    McAfee, McAfee AntiVirus Plus 2016'yı tasarlarken geleneksel derli toplu ve güvenilir kullanıcı arabirimine takılı kaldı. Arayüz, hesabınızdaki tüm cihazları yönetmenizi veya bir düğmeyi tıklatarak hızlı taramalar yapmanızı sağlayan açık ve basit. Bu yeni kullanıcılar için harika bir haber olan yüksek bir kullanılabilirlik puanı kazanır.

    ICSA Laboratuar Testleri ve Uygulamalı Test

    ICSA Lab Testi sonuçları oldukça etkileyici. Günlük tehditlerin çoğunun üstesinden geleceği anlamına gelen ortalamanın üstünde.

    Test bilgisayarımda McAfee AntiVirus Plus 2016, attığım kötü amaçlı yazılımın neredeyse yüzde 85'ini yakaladı. Engelleme şeması, kötü amaçlı yazılımın yüzde 90'ını usta Kaspersky ile aynı puan aralığında bırakarak daha iyi sonuç verdi.

    Ek Koruma Özellikleri

    Sadece kötü amaçlı yazılımlarla savaşmanın dışında, bu virüsten koruma yazılımı sizi kimlik avı veya virüslü web sitelerine göz atma riski gibi yaygın internet saldırıları ve istismarlarından koruyacaktır. Bunu en iyi olmasa da, sağlam ama basit güvenlik duvarıyla birleştirin, izinsiz giriş saldırılarını savunma konusunda oldukça yeteneklidir ve kişisel PC'niz için mükemmel bir kokteyl alabilirsiniz

    Eksileri

    Sistemde biraz ağır

    McAfee, kaynakları iyi bir şekilde tüketir. Yedeklemesi gereken CPU veya RAM az olan veya hiç olmayan bir sistemi aşındıracak.

    Kötü amaçlı yazılım tespitinde bu kadar iyi değil

    Kötü amaçlı yazılım algılama puanı tatmin edici değil. Aldığım her 10 kötü amaçlı yazılım saldırısından 2'sinin savunmamdan geçeceği gerçeğiyle yaşamayı sevmiyorum.

    Karar

    Kötü amaçlı yazılımları yakalama ve kaldırmada en iyi olmayabilir, ancak bir lisans sayısız bilgisayarda çalışacağından bir çok bilgisayarda dağıtmak istiyorsanız mükemmel bir pazarlık.

    YanıtlaSil

Post AD

Ads