Header AD

Ads

AVG AntiVirus 2019 [for PC]

AVG AntiVirus 2019 [for PC]








Tamamen yüklü ve canlandırıcı basit

Ücretsiz antivirüs yazılımımız daha da iyi oldu. Artık gerçek zamanlı güvenlik güncellemelerini içeriyor, hem kötü amaçlı yazılımları hem de performans sorunlarını araştırıyor ve hatta bilgisayarınıza erişmeden önce kötü amaçlı indirmeler yapıyor. Aynı zamanda tamamen nasıl korunduğunuzu gösteren, yepyeni ve canlandırıcı basit bir tasarıma sahiptir. Bütün bunlar ve sizi yavaşlatmayacak!
  • Virüsleri, casus yazılımları, fidye yazılımlarını ve diğer kötü amaçlı yazılımları durdurun
  • Güvenli olmayan bağlantıları, indirmeleri ve e-posta eklerini engelle
  • PC performans sorunlarını tara
  • Gerçek zamanlı güvenlik güncellemelerini alın
AVG AntiVirus 2019 [for PC] AVG AntiVirus 2019 [for PC] Reviewed by Anonim.TR on 08:35 Rating: 5

4 yorum

  1. süper bilgisayarım UÇAK gibi olduu

    YanıtlaSil
  2. Şiddetle tavsiye edilir. İlk 0 gün algılama, zararlı URL'leri engeller. Sistem kaynakları düşük. Bazı yanlış pozitifler. Temel güvenlik duvarı. İyi imzalar güncelleme.

    YanıtlaSil
  3. Mükemmel ve teşekkür ederim!

    YanıtlaSil
  4. Anti-virüs programları düzenli aralıklarla mantar kullanmaya devam ettikçe, en iyisini seçmek ihtiyacınız olana bağlı olacaktır. Benim durumumda AVG Internet Security ile ilgili çok konuştum ve denemeye karar verdim. Yarasa hemen, onun özellikleri listesi bir güvenlik aracının sunması gereken hemen hemen tüm temel yönleri işaretledi. İşte AVG Internet Security'nin 2019 sürümünü kullanırken deneyimim.

    İlk İzlenim
    Baştan beri, bu güvenlik yazılımı paketini indirirken ve yüklerken zaten karışık tepkiler aldım. Yazılım oldukça sezgisel bir kullanıcı arayüzü sunmasına rağmen, yükleme işlemi beklediğimden çok uzun sürdü. Yüklenmesi uzun sürmenin yanı sıra, virüs tanımı güncellemelerinin de tamamlanması için biraz daha beklemeniz gerekir.

    Artıları

    İyi Koruma Özelliklerinin Toplanması
    AVG'yi kurduktan ve çalıştırdıktan sonra, bir dizi koruma özelliğine sahip bir ana pencere tarafından karşılanacaksınız. Seçenekler, geleneksel Bilgisayar korumasının yanı sıra Web, Yazılım, E-posta ve Güvenlik Duvarı korumasını da içerir. Bu seçeneklerin her birinde, AVG'nin bilgisayarı ve internet etkinliğini nasıl korumasını istediğinizi belirlemenizi sağlayan özelleştirme alt seçenekleri de elde edersiniz.

    Bilgisayar Kaynaklarına Hafif Hafif
    Bir Anti-virüs yüklerken temel endişelerimden biri, sistemimin performansı üzerindeki etkisidir. Bunu söylediğimde, Vimeo'da HD video akışına sorunsuz bir şekilde devam edeceğimi ve herhangi bir durgun performans fark etmeden birkaç büyük dosya indirdiğimi belirttim.

    Eksileri

    Sınırlı Kullanım Süresi
    Bu güvenlik parçasının fiili performansından uzakta, yalnızca sınırlı bir süre için onu kullanacağınızı belirtmeye değer. Bu durumda, kullanım süresi 6 ayda kapatılır. AVG'nin performansını seviyorsanız ve kullanmaya devam etmek veya PRO sürümüne yükseltmek istiyorsanız, ödemeniz gerekecektir.

    Sadece İlk Kez Kullanıcılar
    Yukarıdaki kurallarla yakından ilgili olarak, bu sürümün 6 aylık deneme süresini yükleyebilecek ve keyfini çıkarabilecek kullanıcılarla ilgili kısıtlaması var. AVG Internet Security ürününü sisteminizde hiç kullanmışsanız, bu paket sizin için işe yaramaz. Geçerli süresi dolmuş yüklemenizi kaldırmayı denedikten sonra bile.

    Karar
    Bitdefender gibi diğer anti-virüs programlarını kullandıktan sonra, AVG Internet Security 2019'un ikinci keman oynadığı açıktı. Bilgisayarınız ve çevrimiçi gezinmeniz için hala iyi bir koruma özellikleri koleksiyonu barındırmasına rağmen, performansları biraz tuhaf. PRO sürümünü satın alıp almayacağınıza karar verdiğiniz sürece bu paketin tadını çıkarabilirsiniz.

    YanıtlaSil

Post AD

Ads