Header AD

Ads

Fare Duyarlılığı nasıl değiştirilir

Farenizi Windows'ta çeşitli şekillerde özelleştirebilirsiniz. Örneğin, fare düğmelerinizin işlevlerini değiştirebilir, fare işaretçisini daha görünür hale getirebilir ve fare tekerleğinin kaydırma hızını değiştirebilirsiniz.

Fare Duyarlılığı nasıl değiştirilir

  1. Başlat  düğmesini  tıklatarak Fare Özellikleri'ni açın. Başlat düğmesi ve ardından  Denetim Masası'nı tıklatın Arama kutusuna fare yazın  ve sonra da Fare'yi tıklatın  .
  1. Sen seçmek İmleçSeçenekler =>  fare işaretçisinin hızını ayarlayınFare Duyarlılığı nasıl değiştirilir
  2. Sen tıklayın OK

Fare düğmelerinin çalışma şeklini değiştirmek için


  1. Başlat  düğmesini   tıklatarak Fare Özellikleri'ni açın. Başlat düğmesi ve ardından  Denetim Masası'nı tıklatın Arama kutusuna fare yazın  ve sonra da Fare'yi tıklatın  .
  2. Düğmeler  sekmesini tıklatın  ve sonra aşağıdakilerden birini yapın:
    • Sağ ve sol fare düğmelerinin işlevlerini değiştirmek için, Düğme yapılandırması altında  ,  Birincil ve ikincil düğmeleri değiştir  onay kutusunu seçin.
    • Çift tıklatma gerçekleştirmek için düğmelere ne kadar hızlı basmanız gerektiğini değiştirmek için, Çift tıklama hızı altında  ,  Hızlı  kaydırıcıyı Yavaş  veya  Hızlı'ya kaydırın  .
    • Altında, fare düğmesini basılı tutmadan vurgulamak veya sürükleme ürün sağlayan hangi ClickLock açmak için  ClickLock seçin  ClickLock aç  onay kutusunu.
  3. Tıklayın  Tamam .

Fare işaretçisinin görünüşünü değiştirmek için


  1. Başlat  düğmesini   tıklatarak Fare Özellikleri'ni açın. Başlat düğmesi ve ardından  Denetim Masası'nı tıklatın Arama kutusuna fare yazın  ve sonra da Fare'yi tıklatın  .
  2. İşaretçiler  sekmesini tıklayın  ve ardından aşağıdakilerden birini yapın:
    • Tüm işaretçilerinize yeni bir görünüm vermek için,  Şema  açılan listesini ve ardından yeni bir fare işaretçi şemasını tıklayın.
    • Altında bireysel işaretçi, değiştirmek için  özelleştir , listedeki değişikliği istediğiniz işaretçi tıklatın,  Gözat'ı , kullanılan istediğiniz işaretçi tıklayın ve ardından   .
  3. Tıklayın  Tamam .

Fare işaretçisinin çalışma şeklini değiştirmek için


  1. Başlat  düğmesini  tıklatarak Fare Özellikleri'ni açın. Başlat düğmesi ve ardından Denetim Masası'nı tıklatın  Arama kutusuna fare yazın  ve sonra da Fare'yi tıklatın  .
  2. İşaretçi Seçenekleri  sekmesini tıklayın  ve ardından aşağıdakilerden birini yapın:
    • Altında, fare imlecinin, hızını değiştirmek için  Motion hareket  Seç bir işaretçi hızını  doğru kaydırma çubuğunu  Yavaş  veya  hızlı .
    • Fareyi yavaşça hareket ettirirken işaretçinin daha doğru çalışmasını sağlamak için, Hareket'in altında   İşaretçi hassasiyetini geliştir  onay kutusunu işaretleyin.
    • Bir iletişim kutusu göründüğünde bir seçim yapma işlemini hızlandırmak için,  Yapıştır'ın altında ,  İmleci otomatik olarak iletişim kutusundaki varsayılan düğmeye taşı  onay kutusunu seçin. (Tüm programlar bu ayarı desteklemez. Bazı programlarda, fare işaretçisini tıklamak istediğiniz düğmeye getirmeniz gerekir.)
    • Eğer altında hareket ederken bulmak için işaretçi kolaylaştırmak için  Görünürlük seçin  işaretçi izlerini Ekran  kutusunu işaretleyin ve sonra doğru kaydırıcıyı  Short  veya  Long  azaltmak veya işaretçi iz uzunluğunu artırmak.
    • İşaretçinin yazdığınız metin görünümünüzü engellememesini sağlamak için Görünürlük altında  ,  Yazarken işaretçiyi gizle  onay kutusunu işaretleyin.
    • Altında, Ctrl tuşuna basarak yersiz işaretçi bulmak için  Görünürlük seçin  Ben Ctrl tuşuna bastığınızda işaretçi göster konumunu  onay kutusunu.
  3. Tıklayın  Tamam .
    Tag: fare duyarlılığı nasıl değiştirilir

Fare Duyarlılığı nasıl değiştirilir Fare Duyarlılığı nasıl değiştirilir Reviewed by Anonim.TR on 00:00 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

Ads