Header AD

Ads

VLC media player

VLC media player




Sadece en iyi ücretsiz çok formatlı medya oynatıcı

Herhangi bir formatta video veya müzik dosyalarını oynatmak isterseniz, VLC media player muhtemelen sizin cevabınızdır. Bu program iPhone , Android ve Mac için de mevcuttur. 

Medya oynatıcı ve daha fazlası

VLC media player, özellikle bir codec'i indirdikten sonra olağandışı formatları çalan ya da bir şeyleri oynamayı reddeden diğer oyuncularla karşılaştırıldığında, günümüzün en istikrarlı, esnek ve hafif ses ve video oynatıcısıdır.
Program gelen biçimlerinin ton kolları MPEG için FLV ve RMBV dosyaları. H.264, MPEG-4 / Xvid ve WebM için V10 bit kodları artı çoklu iş parçacıklı kod çözme, ayrıca HD ve BluRay oynama becerisi.
Ayrıca, video dosyalarının eksik parçalarını oynattığından, indirdiğiniz dosyaları önizlemek için VLC media player'ı kullanmanız da yararlıdır. Bununla birlikte, VLC medya oynatıcı sadece video oynatma için değildir. Ayrıca, ESPN , Reuters ve National Geographic gibi kanallara erişim sağlayan Channels.com gibi video kanalı akış hizmetleriyle mükemmel entegrasyon sağlar. Çalma listesinde sağ tıklayın veya CMD tuşuna basıp, Services Discovery ve Channels.com'useçin.
Channels.com, VLC media player çalma listenizde görünecektir. Mevcut farklı kanal kategorilerini ortaya çıkarmak için üzerine tıklayın. İstediğiniz kategoriyi tıklayın ve VLC medya oynatıcısında mevcut tüm kanalların bir açılır listesi görünür. Sadece izlemek istediğiniz kanalı tıklayın ve akış hemen hemen başlamalıdır. 

O nasıl çalışır?




VLC medya oynatıcısı da büyük kısayol tuşu desteğine sahiptir ve eğer kısayolları öğrenmek için zaman ayırırsanız, farenize dokunmadan kontrol edilebilir. DVD veya video dosyalarını izliyorsanız , bu bir sorun değildir. Müzik için, az çok herhangi bir dosyayı oynatır ve bir ekolayzır ve çalma listesi oluşturma özelliği sunar. VLC medya oynatıcı iTunes gibi bir medya yöneticisi olarak sezgisel değil, ama dosya formatları açısından çok daha esnek bir oyuncu. VLC'yi dosyalarınızı dönüştürmek için bile kullanabilirsiniz, ve oynayacağı tüm formatların ve fiziksel ortamların üstünde birçok akış protokolü ve TV yakalama kartı desteklenir.
VLC media player, video dosyalarınıza altyazı eklemenizi de kolaylaştırır - sadece SRT dosyasını videonuzun bulunduğu klasöre ekleyin ve otomatik olarak altyazılarla oynatılır.
Son olarak, VLC medya oynatıcısındaki arayüz, tamamen işlevsel olmasına rağmen, bir miktar iyileştirilmiştir. Ancak, VLC medya oynatıcısının görünümünü tamamen değiştirmek için derileriindirebilirsiniz. Tercihler menüsü ezici olmadan kapsamlı ve çevrimiçi kapsamlı belgeler var. 



Eksiksiz ve ücretsiz

VLC Media Player, Windows ve Mac için oldukça basit bir şekilde en iyi multimedya uygulamasıdır . Hemen hemen her şeyle oynar, sorunsuz - ne daha fazla ihtiyacınız olabilir? Bu program için ücretsiz alternatifler arıyorsanız, KMPlayer , Winamp ve GOM Player'ı indirmenizi tavsiye ederiz. 
VLC media player VLC media player Reviewed by Anonim.TR on 18:38 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

Ads