Header AD

Ads

Minecraft apk indir Android, iOS ve Windows Phone için

Minecraft apk indir Android, iOS ve Windows Phone için

Sonsuz dünyaları keşfedin ve en basit evlerden en büyük kalelere kadar her şeyi yapın. Tehlikeli çetelerin önüne geçmek için silah ve zırh işçiliği yaparak, hayatta kalma modunda sınırsız kaynaklarla veya dünyanın derinliklerinde mayınlarla yaratıcı modda oynayın. Mobil cihazlarda veya Windows 10'da tek başınıza veya arkadaşlarınızla oluşturun, keşfedin ve hayatta kalın.

Android, iOS ve Windows Phone İçin Minecraft'ı indirmek için aşağıdaki bağlantıları tıklayın:

  • Android için  :
  1. Google Play'den buraya tıklayarak indirebilirsiniz. 
  2. Minecraft apk'nü aşağıdaki linklerden birine tıklayarak indirebilirsiniz : Link download 1 | Bağlantı indirme 2
Bağlantı indirme 2 Minecraft Deneme
Android gerektirir  : 4.2 ve üstü
  • İOS için  : Eğer Apple Store'dan Minecraft indirebilirsiniz  burada tıklama
  • Windows Phone için  : Eğer tarafından Microsoft'tan Minecraft indirebilirsiniz  burada tıklama
Oyununuzu genişletin:
  • Pazar - Pazardaki en son topluluk kreasyonlarını keşfedin! En sevdiğiniz yaratıcılardan benzersiz haritalar, görünümler ve doku paketleri edinin.
  • Eğik çizgi komutları - Oyunun nasıl oynanacağını kesin: Eşyaları uzatabilir, çeteleri toplayabilir, günün saatini değiştirebilir ve daha fazlasını yapabilirsiniz.
  • Eklentiler - Ücretsiz Eklentilerle deneyiminizi daha da kişiselleştirin! Daha fazla teknolojiye yatkınsanız, yeni kaynak paketleri oluşturmak için oyundaki veriye dayalı davranışları değiştirebilirsiniz.
ÇOK OYUNCULU
  • Realms - Sizin için barındırdığımız kendi özel sunucunuz olan Realms'ta istediğiniz zaman, istediğiniz yerde, en fazla 10 arkadaşınızla platformda oynayabilirsiniz. Uygulamada ücretsiz 30 günlük deneme sürümünü deneyin.
  • Multiplayer - Ücretsiz bir Xbox Live hesabıyla 4 arkadaşınızla çevrimiçi olarak oynayın.
    Sunucular - Ücretsiz çok oyunculu ücretsiz sunuculara katılın ve binlerce kişiyle oynayın! Topluluk tarafından yönetilen devasa dünyaları keşfet, eşsiz mini oyunlarda yarış ve yeni arkadaşlarla dolu lobilerde sosyalleş.
1.12'deki yenilikler : Çeşitli hata düzeltmeleri
1.11 sürümündeki yenilikler neler ? Yenilenen köyler! Şantiyeler, binalar, tasarımlar ve inşaat olanakları ile farklı biyomlardaki yeni köyleri keşfedin. Eşya alışverişinde yepyeni yollarla köylülerin güvenini kazan ve rafine bir ticaret sistemi keşfet! Korkunç yeni tehditler! Pillager Outposts, tüm dünyaya yayılarak saldırılarını hazırlıyor. Geri savaşmaya hazır mısın? Köyü savun! Zil çalmaya başladığında, Illagers ve Pillagers saldırmak üzereler.
DESTEK: https: ///www.minecraft.net/help
DAHA FAZLASI: https: ///www.minecraft.net/
Etiket: Minecraft apk indir Android için, Minecraft apk, Minecraft Android, Minecraft iOS, Minecraft Windows Phone, Minecraft oyunu, Minecraft apk android, Minecraft pe apk, Minecraft cep baskısı apk, Minecraft apk indir
Minecraft apk indir Android, iOS ve Windows Phone için Minecraft apk indir Android, iOS ve Windows Phone için Reviewed by Anonim.TR on 10:00 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

Ads