Header AD

Ads

2019 İçin MiniTool Bölüm Sihirbazı İncelemesi [Pc İçin]

MiniTool bölüm sihirbazı, Windows için bir freemium bölüm yöneticisi yazılımıdır. Kullanıcıların bölümdeki tüm temel ve birçok gelişmiş görevi yapmasına olanak tanır.
Genellikle Windows'ta iyi bir bölüm / disk yöneticisi olmanın gerekliliğini hissediyoruz. Zaten mükemmel bir araç arıyorsanız, bu MiniTool bölüm sihirbazı tam size göre.
Windows'ta zaten yerleşik bir bölüm yöneticiniz var. Ancak, bu neredeyse yeterli değil. Çünkü sadece disk sürücüleri oluşturabilir, birleştirebilir veya yeniden boyutlandırabilir. Öte yandan, Üçüncü Parti araçları daha birçok şey yapabilir. MiniTool bölüm sihirbazı tarafından bölüm yardımcısı bunlardan biridir.

MiniTool Partition Wizard İnceleme - Özellikleri

Bunun gibi birçok uygulamanın olduğunu biliyoruz. Bu nedenle, MiniTool bölüm sihirbazının yeteneklerini araştırmak ve bu yazılımın nasıl çalıştığını görmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Baştan başlayacağız, bu da ilk önce yüklemeyi kapsayacağımız anlamına gelir.

Devam etmeden önce, bu inceleme hakkında birkaç bilgi. Bu uygulamanın ücretsiz sürümünü, 11.5 sürümünü test ettik. Ücretsiz gelir ve kullanımında herhangi bir sınırlama yoktur. Bilgisayarımıza gelince, 2 yaşındaki bir Windows 10 dizüstü bilgisayar. Söylemeye gerek yok, MiniTool bölüm sihirbazı oldukça eski makinelerde sorunsuz çalışacak.

Uygun sihirbazlar

Genel olarak Windows ve bilgisayarlara aşina olmayanlar için, net sihirbazları en çekici özelliğidir. Diskleri veya bölme işlemlerini gerçekleştirmede deneyimsiz olsanız bile, yardımı ile işler çok kolay hale gelir.

Sistem Bölümünü Genişlet

Sistem bölümünü genişletmek çoğu PC kullanıcısı için genellikle gereklidir, ancak bu gerçekten zor bir iştir. Olası veri kaybı konusunda endişelenebilirsiniz. MiniTool bölüm sihirbazının yardımıyla, birkaç basit tıklatma, yeniden başlatmadan bu hedefe ulaşmanıza yardımcı olabilir. Ayrıca, bu işlem sırasında sistem sürücüsünü yeniden boyutlandırabilirsiniz.

İşletim Sistemini SSD / HDD’ye Geçme

Bilgisayarınızı kullanırken sistem çökmesi, virüs saldırısı vb. Önlenemez. Neyse ki, bu ücretsiz yazılım mevcut işletim sisteminizi SSD'ye veya HDD'ye geçirmenize izin veren bir işlev sunar. Ani bir sorunla karşılaştığınızda, bilgisayarınızı kolayca geri yükleyebilirsiniz.
MiniTool bölüm sihirbazı ücretsiz sürümü o kadar çok özelliğe sahiptir, disklerini ve bölümlerini yönetmek istiyorlarsa PC kullanıcıları için iyi bir seçimdir. Disklerinizi veya bölümlerinizi yönetme konusunda sorun yaşıyorsanız, MiniTool bölüm sihirbazını ana sayfasından tamamen ücretsiz indirin .
2019 İçin MiniTool Bölüm Sihirbazı İncelemesi [Pc İçin] 2019 İçin MiniTool Bölüm Sihirbazı İncelemesi [Pc İçin] Reviewed by Anonim.TR on 00:17 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

Ads