Header AD

Ads

McAfee Internet Security 2019 6 Aylık Yasal Kapmanyası

McAfee Internet Security 2019 6 Aylık Yasal Kampanya




McAfee Internet Security


PC'niz için vazgeçilmez, ödüllü koruma


Özellikler
  • Ödüllü Anti-Virüs Koruması
  • Ebeveyn Denetimleri ve Web Güvenliği Araçları
  • PC'nizin performansını optimize edin



Neler Dahil?

Ödüllü Anti-Virüs Koruması

  • En gelişmiş anti-malware korumasıyla Truva atlarından, virüslerden, casus yazılımlardan, rootkit'lerden ve daha pek çok şeyden uzak durun
  • Bilgisayarınızın zarar görmesini önlemek için virüsleri ve zararlı yazılımları algılar, karantinaya alır ve engeller
  • Sıfır günlük tehditleri ve botnet'leri uzak tutun; McAfee Active Protection ™ ve Global Threat Intelligence teknolojisi sizi korudu



Ebeveyn Denetimleri

  • Uygunsuz siteleri engelle ve İnternet kullanımı için zaman sınırı koy
  • İnternet kullanımında zaman sınırlarını belirle
  • Ayrıntılı kullanım raporuyla çocuklarınızın çevrimiçi ortamda neler yaptığını görün

Gizlilik ve PC Optimizasyon Araçları

  • Bilgisayarınızdaki sürümü Güvenlik Açığı Tarayıcısı kullanarak veritabanımıza göre kontrol ederek güncelleme ihtiyacı duyan yazılımı belirler
  • McAfee® QuickClean ™ ile bilgisayarınızı yavaşlatan gereksiz çerezleri ve geçici internet dosyalarını siler
  • McAfee® Shredder ™ ile vergi belgeleri gibi hassas dosyaları güvenle imha edin

Wi-Fi Koruması

  • İki Yönlü Güvenlik Duvarı sistemi, şüpheli sunuculara ve bilinen Botnet'lere bağlanmaya çalışırken bilgisayarınızın içindeki ve dışındaki trafiği izler ve durdurur

Ek özellikler

web koruma

  • Tıkladığınız şey hakkında daha akıllı kararlar almanıza yardımcı olur ve sizi kötü amaçlı indirmelerden korur



Ağ yöneticisi

  • Evinizde olmasanız bile ev Wi-Fi ağınızı izleyin
  • Bilinmeyen cihazların Wi-Fi'nize erişmesini engelleyin
  • Başkalarının internet kullanımınızı gizlice dinlemesini önler

Spam ve Tehlikeli E-posta Filtresi

  • Tehlikeli e-postaları gelen kutunuzdan uzak tutar ve rahatsız edici önemsiz postaların gelen kutunuzu karıştırmasını önler
McAfee Internet Security 2019 6 Aylık Yasal Lisans
yasal 6aylık kullanabileceğiniz popüler bir antivirüs türkçe dil desteklidir..
<<<<<KAMPANYA LİNKİNE TIKLA<<<<<<<



Not: Bu ürünü yalnızca ülkeniz / bölgenizin yasaları dahilinde kullanabilirsiniz. SharewareOnSale ve personeli herhangi bir yasa dışı faaliyetten sorumlu değildir. Bu ürünü geliştirmedik; Bu ürünle ilgili bir sorununuz varsa, geliştiriciyle iletişim kurun. Bu ürün, açık veya zımni veya başka herhangi bir garanti olmaksızın "olduğu gibi" sunulmaktadır. Bu ürünün bu sayfadaki açıklaması bir öneri, onay veya inceleme değildir; geliştirici tarafından yazılmış bir pazarlama açıklamasıdır. Bu ürünün kalitesi ve performansı garanti kapsamında değildir. İndirme veya kullanma kendi sorumluluğunuzdadır. Bu ürünle rahat hissetmiyorsanız, indirmeyin.

McAfee Internet Security 2019 6 Aylık Yasal Kapmanyası McAfee Internet Security 2019 6 Aylık Yasal Kapmanyası Reviewed by Anonim.TR on 08:54 Rating: 5

1 yorum

  1. Bir virüsten koruma seçerken genellikle çok fazla risk altındadır. Bir virüsten koruma seçmeden önce birçok faktörü göz önünde bulundurmak, mevcut seçeneklerin tonunu göz önünde bulundurarak iyi bir yaklaşımdır. Bu yaklaşıma dayanarak, beklentilerime uyup uymadığını belirlemek için McAfee Internet Security 2019'u denedim. İşte bulgularım.

    McAfee Internet Security 2019'un Genel Bakış
    Bu virüsten koruma yazılımını indirip yükledikten sonra, kullanıcı arayüzünün selefini hatırlattığını not edersiniz. Bu nedenle, eğer bu programı kullandıysanız hemen başlamak çok kolay olacaktır. Koruduğunuz tüm cihazları listeleyen Ana ekran seçeneğini hızlı bir şekilde not edeceksiniz. Ayrıca, Web ve E-posta Koruması, McAfee Güncellemeleri, Virüs ve Casus Yazılım Koruması ve Abonelik panelleriniz vardır.

    Artıları

    Tüm cihazlarınızı koruyun
    McAfee Internet Security 2019 ile, battaniye koruma yaklaşımı için tüm cihazlarınıza kurmak mümkündür. Yani, cihazlarınız için sınırsız anahtar elde edersiniz. Bu yaklaşım, ağınıza bağlı tüm cihazların yetkisiz erişime veya kötü amaçlı yazılımlara karşı korunmasını sağlamada faydalıdır.

    Ek bileşenler
    Bu programı kurduktan sonra, True Security by Intel Security panelini göreceksiniz. Bu programın sunduğu ek bileşenlerden biri. Gerçek Anahtar, şifrelerinizi saklamak için başka bir yöneticiye güvenmek zorunda kalmamanız için size bir parola yöneticisidir. Diğer şifre yöneticilerinin aksine, True Key sizi etkileyebilecek başka bir yaklaşım kullanır. Normal ana şifre yerine, her oturum için bir e-posta göndermeyi seçebilirsiniz.

    Diğer ek bileşen Ebeveyn Denetimleridir. Bu seçenek, hedef bilgisayarda engellemek için farklı içerik kategorileri seçmenizi sağlar. Aynı zamanda, daha fazla kontrol için o bilgisayarın faaliyetlerinin haftalık raporlarına erişebilirsiniz.

    Eksileri

    Biraz daha uzun işlemler
    McAfee Internet Security 2019'u yükledikten sonra, performansta hafif bir düşüş olduğunu belirttim. Bu olsa da birçok kullanıcıyı rahatsız etmeyecek türden bir etki. Örneğin, bu antivirüs kurulumundan sonra önyükleme süresinde ek saniye saniye kaydettiğim bir performans uygulamasına sahibim.

    Zorlayıcı değil
    Bu uygulamayı bir süre kullandıktan sonra, aynı alandaki diğer programlara üstünlük sağlayabilecek herhangi bir özellik not etmedim. Bunun üzerine araştırma yaparken, McAfee Internet Security 2019'un Bitdefender ve Kaspersky ile karşılaştırıldığında koruma konusunda aldıkları düşük puanları not ettim.

    Sonuç
    Açıkçası, McAfee Internet Security 2019'u diğerlerinden ayıran en önemli şey, şifreleri yönetmenin ustaca bir yöntemidir. Aksi halde, değiştirebileceğim sağlam bir anti-virüs paketi olarak karşılaşmadı.

    YanıtlaSil

Post AD

Ads