Header AD

Ads

InPixio Photo Editor 9 [PC için]





Anlık görüntülerinizi kolayca profesyonel görünümlü fotoğraflara dönüştürün ve aileniz ve arkadaşlarınızla anında sosyal medyada paylaşın.




Sayesinde InPixio Photo Editor herkes artık sosyal medyada paylaşabilir veya aile ve arkadaşlarına kartpostal olarak gönderebilirsiniz profesyonel görünümlü fotoğrafları üretebilir. InPixio'nun fotoğraf editörü, hızlı ve kolay bir şekilde çok çeşitli etkileyici efektler eklemenizi sağlar. Fotoğraflarınızın temasını göstermek için çeşitli tasarımlar ve çerçevelerden birini seçin.
Odaklamayı ve Fotoğraf Boyutunu Değiştir:
InPixio fotoğraf düzenleyicisinin Kes ve Kes özelliği, profesyonel olmayan kişilerin fotoğraflarınızın hem odağını hem de boyutunu kolayca değiştirmesini sağlar. Bu, resimlerinizi sosyal medya sitelerine yüklerken, ailenize ve arkadaşlarınıza e-postayla gönderirken ve kişisel kartpostallara hazırlarken çok kullanışlı bir özellik.
Donuk veya Aşırı Parlak Fotoğrafları Onar:
Bulutlu bir günde veya aşırı güneş ışığı altında açık havada çekilen fotoğraflar amaçlarını çekebilir ve başkalarıyla paylaşmaya uygun olmamalarına neden olabilir. Fotoğraf düzenleme özelliği, resminizin rengini ve parlaklığını değiştirmenize izin vererek donuk veya aşırı parlak görünen bir fotoğrafı 'patlayacak' bir fotoğrafa kolayca dönüştürebilir.



Fotoğraflarınızı Kolayca Geliştirin:



InPixio tarafından sağlanan fotoğraf düzenleme yazılımı, kendinizi bir profesyonel gibi hissetmenizi sağlayacaktır. Çıktıklarından memnun olmadığınız fotoğrafları atmanıza veya silmenize gerek yoktur. Gelecek nesiller için aile ve arkadaşlar tarafından sevilecek ve sevilecek resimler yaratmaya başlayın.
InPixio Photo Editor 9 [PC için] InPixio Photo Editor 9 [PC için] Reviewed by Anonim.TR on 21:29 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

Ads